Annons

Guidad vandring genom Öster

I morgon, torsdag klockan 18.00, är det dags för vandringen ”Hur var det då?” ute på Öster i Landskrona. Vandringen är en programpunkt som anordnas kring Landskrona museums utställning ”Öster – en del av Landskrona”.
Under vandringen genom stadsdelen berättar Anne Rosengren och Åsa Karlsson från Landskrona museum om verksamheter och människor som tidigare funnits eller bott på Öster. Det kommer till exempel att bli berättelser om slakterier som låg längs Östergatan och personer som alla på Öster kände till, så som Silla-Guido som gick runt och sålde sill i området.
Det som berättas under vandringen bygger på det material museet har samlat in och som landskronaborna har delat med sig av om stadsdelen Öster.

Samling framför Stadsbibliotekets entré kl. 18.00.

Annons
 

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser