Annons

Fem-etta för Härslövs damer

Efter förra veckans fina insats var det höga förväntningar på Härslövstjejerna inför bortamötet mot bottenlaget Lödde. Det började bra även denna gång med ett snabbt ledningsmål av Agnetha Callmer men efter detta hade Härslöv förtvivlat svårt att få igång något organiserat spel och med ett passivt försvarsspel var det istället Lödde som med sina snabba yttrar lyckade skapa en del halvchanser och även lyckades kvittera efter 20 minuter, ett resultat som stod sig halvleken ut. Efter ett positivt snack i paus såg det lite bättre ut i början av den andra halvleken, detta trots att målskytten Callmer tidigt blev utburen med en befarad knäskada. Efter 15 minuters spel ryckte Malin Tiitus förbi sin back i straffområdet och blev fälld. Den efterföljande straffen slogs säkert in av Cecilia Herrstedt. Det var ett viktigt mål som tvingade Lödde att flytta upp sina positioner. Detta och lite större tålamod hos Härslövstjejerna gjorde att man lyckade utnyttja de ytor som uppstod och det dröjde inte länge innan Malin Tiitus med ett fint skott ökade på ledningen. Lödde fick allt svårare att försvara sig och Anna-Lena Lidén gjorde 1-4 på ett långskott. Det var även Lidén som fastställde slutresultatet till 1-5 efter en tilltrasslad situation framför Löddemålet. – Med tanke på att vi, trots en spelmässigt ganska svag insats, vinner klart och fortsätter att göra mål så kan jag inte vara helt missnöjd. Dock är vi medvetna om att det krävs att vi höjer spelkvaliteten ett par snäpp nu när det väntar tuffare motstånd, säger tränaren Christian Hansson. Härslövs nästa match är den 22 maj kl 15.00 då de tar emot Munka Ljungby hemma på Aspavallen.

Annons
Annons
Annonser




















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser