Annons

yförening på vårutflykt

I torsdags genomförde Landskrona Syförening sin traditionsenliga och uppskattade våruflykt för ett 40-tal inbjudna. I ett vårvackert Skåne styrdes färden mot Hillesgården, ett konferens- och hälsocenter beläget i ett naturskönt område utanför Östra Ljungby. Här intogs lunchen och det gavs möjlighet att ta del av allt som anläggningen har att erbjuda. Färden gick sedan vidare mot Höganäs och Café Malvagården där det bjöds på eftermiddagskaffe med gott hembakat bröd samt musik och sång på temat sommar. Fakta: Landskrona Syförening, som bildades 1872 och oavbrutet verkat sedan dess, är en politiskt och religiöst obunden förening, som har till huvudsaklig uppgift att glädja och hjälpa ensamma äldre. (För övrigt en förening som Selma Lagerlöf under sin Landskronatid var verksam i). Föreningen är Landskronas äldsta. Intäkterna från den årliga julbasaren är grunden för den julfest och vårutflykt som föreningen årligen arrangerar.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser