Annons

Joe Spinaci besöker Landskrona

På fredag klockan 20 kommer Landskronas jazzpublik att bjudas på fin underhållning, när Joe Spinaci & The Brookolino Orchestra dyker upp på Restaurant Carolina i Hotel Öresund. Italienättade gitarristen Joe Spinaci eller som han egentligen heter Carlo Alberto Bettini kommer att med sitt tiomannaband att bl.a. framföra musik av Louis Prima (med hitlåten Buena Sera), Cab Calloway och Benny Goodman. Altsaxofonisten Fredrik Kronkvist, en av landets allra främsta jazzmusiker spelar och sångerska i bandet är Mariam Aida. Ansvariga för kvällen räknar med fullt hus och råder publiken att komma i god tid samt informerar att det är möjligt att beställa bord. Som vanligt kommer Husbandet med Lennie Gustafsson, Nils-Olof Bark, Sven-Olof Larsson och Per Hansson att värma upp med början klockan 19. – Vanligtvis brukar majarrangemanget vara det sista för säsongen. Men JazzHouse Landskrona kommer att fortsätta med olika arrangemang under sommaren. Redan på söndagen den 23 maj kommer vi att tillsammans med Landskrona Kammarmusikförening att arrangera en konsert med en av svensk jazz verkliga storheter, pianisten Jan Lundgren. Det blir på Landskrona Konsthall med början klockan 17. Till sommaren är i övrigt två arrangemang inplanerade. Fredagarna den 2 och 22 juli kommer jazzbåten Norreborg att segla iväg med oss på Öresund, säger JazzHouse Landskronas ordförande Tor Johanson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser