Annons

Landskronahem arrangerar minibomässa

På söndag tar Landskronahem nya grepp för att locka folk till stadsdelen Öster. Man har hämtat inspiration från en alternativ bomässa i Malmö och nu vill man visa vad man har att erbjuda,
– Jag var på Möllevångsmässan samtidigt som Bo01 pågick. Den gick ut på att visa att det kan vara attraktivt att bo utan att det ska kosta så mycket. Det var en mycket trevlig och annorlunda upplevelse, säger Anders Eneborg, marknadsföringsansvarig på Landskronahem.

Man kommer under mässan att kunna se olika lägenheter då vissa kommer att ha öppet hus. En annan del är att allmänheten får tycka till om hur det ska komma att se ut på den nydöpta Östertorg om ligger i korsningen Bredgatan-Östergatan,
– I den gamla butikslokalen på torget kan man se en utställning och utanför kan folk hjälpa till att utforma den, avslutar Eneborg och hälsar alla välkomna till Östertorg på söndag mellan klockan 11.00 och 14.00.

Annons
 

Mer information hittar du på Landskronahems hemsida.
Se även denna PDF >>

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser