Annons

Taggade Härslövstjejer vann

Efter två raka förluster var det ett heltaggat Härslöv som gick ut till
match mot det tippade topplaget Billesholm i det fina vädret ute på
Aspavallen i helgen som gick.

Billesholm började i medvinden men lyckades inte utnyttja detta till sin
fördel. Istället var det Härslöv som med sitt fina passningspel och rörliga
anfallsspel skapade de vassaste chanserna och var det lag som låg närmast ett ledningsmål i den första halvleken som trots allt slutade mållös.

Annons
 

I den andra halvleken startar Härslövstjejerna med en härlig offensiv och Billesholm får allt svårare att försvara sitt mål och redan efter 5 minuter ger det utdelning, Malin Tiitus slår till med ett fint skott från
straffområdesgränsen efter förarbete av Agnetha Callmer.
Härslöv fortsätter att ösa på framåt och det dröjer inte länge innan Maliin Tiitus gör sitt andra mål för dagen, denna gången fint framspelad av lillasyster Fanny.

Det såg länge väldigt stabilt ut och Billesholm tilläts inte skapa någon farlighet men under en av sina få framstötar lyckas de reducera efter lite passivt försvarspel.

Detta stoppade dock inte Härslövs offensiv och det tog inte många minuter efter Billesholms reduceringsmål innan Fanny Tiitus utnyttjade sin snabbhet och rann igenom hela Billesholmsförsvaret och rullade in 3-1 ur svår vinkel.

Efter detta mål hade Härslöv ytterligare chanser att spä på målskörden men det slutade 3-1.
– Detta var en bra fotbollsmatch med högt tempo och mycket bra passningspel från hemmalaget där hela laget ska ha beröm för sin insats med överbetyg till systrarna Tiitus i anfallet, säger Härslövs tränare Christian Hansson.

Nästa match spelas redan imorgon, fredag, då IF Lödde står för motståndet på bortaplan.

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser