Annons

Nytt fräscht hem för kommunen på nätet

Igår lanserades Landskrona kommun sin nya hemsida. Mycket av informationen är densamma som på de gamla sidorna, men med den nya strukturen skall det vara lättare att navigera på sidorna och hitta de upplysningar man söker. Kommunens första sida lades upp på nätet 1995 och har tidigare omarbetats tre gånger.

– Organisatoriskt är kommunen indelad i olika redaktioner, som publicerar sin egen information direkt i webbläsaren, förklarar IT-chefen Dino Giribaldi, projektledare för den nya hemsidan, i ett pressmeddelande som kan läsas på hemsidan.
– Inga andra program behövs således för själva publiceringsarbetet.

Annons
 

Ett exempel på modern teknik är den sida som via kommunens egen webkamera kommer att visa byggandet av Nyhamn, den nya stadsdelen som skapas vid hamninloppet. Kameran kommer att sända från 15:e maj.

Kommunens hemsida hittar du på adressen www.landskrona.se

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser