Annons

Asmundtorp vann över Limhamn

Asmundtorp mötte i lördags nykomlingen i fotbollens div 3, Limhamn på bortaplan. Det var en relativt jämn första halvlek som slutade 1-1, AIF tog ledningen genom mål av Matti Waldh efter ett fint genombrott och ett perfekt inlägg av Dennis Brodin. Sedan kvitterade Limhamn och det blev ett ställningskrig fram till halvlekspausen.

Som vanligt kom AIF ut i andra halvlek och dominerade matchen, och skapade en del chanser, och helt följdriktigt kom lagets andra mål genom att Alex Carneby fick in en fin boll till Matti och han gjorde sitt andra mål för dagen och AIF vann med 2-1.

Annons
 

Bra i AIF var Billy Magnusson, Fredrik Hansson ,och Matti Waldh. Dennis Brodin kommer allt mer och det ser bra ut för AIF. Nu väntar alla AIF are på att Peter kan få sina adepter att spela hela matcherna lika bra som andra halvlekarna och då kan säsongen sluta riktigt bra.

© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser