Annons

Tätt med resorna till Söderstadion för BoIS

BoIS brukar trivas på Söderstadion i Stockholm men frågan är om Janne Jönsson och company inte tycker måttet är rågat nu. Det blir nämligen klippkort på planet till Stockholm för Landskrona BoIS vecka 21.
Idag lottades tredje omgången av Svenska Cupen och ödets ironi ville tydligen spela BoIS ett ordentligt spratt, då man lottades att spela borta mot Hammarby. Det hör till saken att BoIS möter just Hammarby på Söderstadion i allsvenskan den 17 maj och senast tre dagar senare ska cupomgången vara avverkad.
– Nej, vad säger du!, var tränare Janne Jönssons spontana kommentar när Landskrona Direkt meddelar lottningen.
Nu får vi sätta oss ner redan idag och diskutera hur vi ska göra med det uppkomna läget, säger Jönsson och är märkbart tagen av beskedet. Matchdatum och tid ska vara överenskommet mellan föreningarna inom fem dagar.

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser