Annons

Kommunen uppvaktade Thomas Bodström

Justitieminister Thomas Bodström uppvaktades under onsdagen av kommunfullmäktiges ordförande i Landskrona, Gösta Nilsson, kommunalrådet Niklas Karlsson samt riksdagsledamöterna Anders Karlsson och Christin Nilsson från Svalöv om tingsrättens framtid.
– Vi förklarade läget i Landskrona och vill att regeringen har det i åtanke när man skall fatta beslut om tingsrättens framtid, berättar Niklas Karlsson som betonade att Thomas Bodström varit i Landskrona så sent som ifjor och är bekant med situationen.
– Besöket resulterade i att vi fick elva nya poliser i Landskrona vilket i
sin tur lett till att det väcks fler åtal. Dessutom finns två åklagare i Landskrona för att förbättra samarbetet med polisen,
säger Niklas Karlsson.
Något besked lämnade inte Thomas Bodström, men politikerna var nöjda med uppvaktningen.
– Vi fick föra fram vårt budskap och förhoppningsvis skall argumenten räcka för att övertyga regeringen om att låta tingsrätten vara kvar i Landskrona, avslutar Niklas Karlsson som dock inte vet när regeringen kommer att fatta sitt beslut.

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser