Annons

Lugnt Valborgsfirande i Landskrona

Det har varit stökigt värre under Valborgshelgen i landet. Fylla och slagsmål har gjort att arrestlokalerna runt om i riket har varit fyllda till bristningsgränsen. I Landskrona har det dock varit lugna gatan.
– Det har varit en mycket lugn och trevlig helg trots att många människor varit ute och roat sig, konstaterar Tom Jensen på landskronapolisen.
Helt arbetslösa har man dock inte varit,
– Nej, vi har beslagtagit en del alkohol från ungdomar som inte varit gamla nog, säger Jensen och fortsätter,
– Vi har dessutom satsat hårt på trafikbiten i helgen. Vi har kollat många bilar samt EU-mopeder. Det är många som kör runt på oregistrerade samt trimmade mopeder och en del av dessa har vi tagit i beslag.

Man knivmisshandlad i natt
Natten till måndagen anmäldes dock en misshandel på Järnvägsgatan i Landskrona. Målsägaren, en 28-åring, blev överfallen av två män varav den ena var beväpnad med kniv. Mannen rispades i ansiktet och på den ena handen innan gärningsmännen tog sig från platsen i bil. Mannen med kniven samt målsägaren känner varandra flyktigt. Händelsen ägde rum vid 01.30-tiden.

Annons
 

Äldre kvinna bestulen i hemmet
Igår vid 14.30-tiden ringde det på dörren hos en 83-årig kvinna på Vengatan. Utanför stod en man och en kvinna i 30-årsålden samt en yngre man i sena tonåren. De tre uppgav att de sökte jobb inom vården och ville därför besöka några äldre för att fråga om råd.
Kvinnan fattade först ingen misstanke, då de hade wienerbröd med sig, utan bjöd in de tre på kaffe. När sedan de tre lämnade lägenheten upptäckte kvinnan att det saknades 400 kronor.
Två av de misstänkta hade uppehållit damen medan det tredje hade hittat pengarna i ett annat rum.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser