Annons

LSK föll tungt

Under söndagen spelade Landskrona SK sin andra hemmamatch för året då man tog emot Lundalaget – Lokomotiv Lund.
Förutsättningarna var de allra bästa och på den soldränkta B planen vid Landskrona IP stod de svartvitrandiga ”lundapågarna” som segrare efter nittio tuffa och jämna spelminuter.

LSK inledde på ett bra vis med mycket bollinnehav och chansskapande men lyckades inte överlista varken målvakt eller målställning.
Hemmalagets Ali Al Doukhi sköt ett rungande skott i ribban och närmare ett mål än så kom inte något av lagen i första halvleken.

Annons
 

Den andra halvleken kom att bli en jämn tillställning med mycket kämpande och stundtals hårda dueller mellan de båda lagen.
Lokomotiv Lund tog något oväntat ledningen i början på andra halvleken då Oskar Kuczowski enkelt kunde rulla in 0-1 till gästerna, efter ett tveksamt målvaktsingripande från den annars duktiga LSK målvakten Kim Nielsen.

Gästerna från Lund fick minuterna senare tilldömt en frispark i ett farligt läge strax utanför straffområdet, och innan LSK målvakten hunnit ställa sin ”frisparksmur” tillrätta så stod det 2-0 i målprotokollet sedan Jens Persson påpassligt slagit frisparken i mål.

LSK kom igen med kvarten kvar att spela då Martin Möller kunde reducera på straffspark sedan Ali Al Doukhi dragits ner av två Lundaförsvarare.
Hemmalagets Adam Juntunen slog en frispark i överliggaren då endast minuter återstod av matchen men närmare än så kom inte LSK segern.
Närmast i ordningen tar LSK emot Sorgenfri boys från Malmö på lördag klockan 13.00 på idrottsplatsen.

© Mattias Pålsson – LSK

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser