Annons

Moomsteatern gästar Landskrona 

Moomsteatern sätter upp Leksaksfångarna på Landskrona Teater. Föreställningen handlar om den elaka råttan Manny som härskar på en soptipp. Hans slavar är de trasiga leksaker som barnen eller deras föräldrar kastat bort. Manny reparerar dessa leksaker och får dem att slava för honom. De letar upp pizzakanter som han kan frossa i och sopar hans soptipp. – Leksaksfångarna är en rafflande föreställning om vad vi gör med det som är trasigt, det som inte fungerar som vi vill. En Indiana Jones för barn. En musikalisk teaterupplevelse i bästa Moomsanda – helt enkelt, skriver Håkan Persson från Landskrona kulturförvaltning i ett pressmeddelande. Föreställningen äger rum torsdagen den 6 maj kl.19:00 på Landskrona teater. Bokning sker genom Landskrona museum.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser