Annons

Kommunen räddar Vänliga Landskrona med 150 000 kronor

Under onsdagen möttes kommunledningen samt delar av Vänliga Landskronas styrelse. Ett konkret förslag till ekonomisk uppgörelse för att täcka 2003 års underskott presenterades då av kommunledningen. Vänliga Landskronas representanter tog detta med sig till det styrelsemöte som idag har avhållits. Styrelsens beslut är att acceptera kommunledningens bud till ekonomisk uppgörelse, skriver Vänliga Landskronas ordförande Lennart Söderberg i ett pressmeddelande. – Man kommer nu att arbeta för att höja antalet medlemmar från idag 65 till 100, enligt Bo Moltke, ordförande i cityföreningen vilken är handlarnas representant i Vänliga Landskrona. – Dessutom fortsätter vi arbetet med de olika inplanerade aktiviteterna, säger Moltke vidare. Från kommunen är man också nöjd med uppgörelsen, – Jag tror att båda parter är nöjda. Vi vet att det saknas cirka 300 000 kronor i föreningen och kommunen kommer nu att skjuta till hälften medan dom själv ska skrapa ihop resten, hävdar Leif Borg, kommundirektör. Återstående evenemang 2004: 29 majBarnens dag + krogsväng 3 juliKrogsväng 31 juliMusikens dag + krogsväng 7 augustiBrännboll 28 augustiIdrottens dag 25 septemberHästhoppning 8 oktoberKulturnatten 28 oktoberSpökafton 28 novemberJulskyltning

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser