Annons

En vinst och en oavgjord för Asmundtorps IF

Asmundtorp IF mötte i lördags Nike i årets första seriematch på hemmaplan, och det blev inte riktigt den match som tränaren Peter Bengtsson och hans lag hade tänkt sig. Gästerna började bra och hade några chanser innan det blev hörna i den trettonde minuten och efter en markeringsmiss kunde Andreas Noren helt omarkerad stänka in 1-0. AIF kom fel i positionsspelet och blev tillbakapressade, men även om Nike spelade bra så kom Asmundtorps bäste spelare Dennis Brodin igenom några gånger och hade sånär nätat men Nikes målvakt gjorde några riktiga kanonräddningar. När lagen kom ut i andra halvlek hade Bengtsson gjort några ändringar inom laget och AIF började spela riktigt bra och visade en mycket bättre inställning. Helt följdriktigt kom Dennis igenom och kvitterade med stödjebenet i den 62 minuten. Det blev mycket tuffare spel i den andra halvleken och AIF fick 2 varningar och Nike 5 st och en man utvisad i den 90 minuten. Efter matchen kan man nog tycka att resultatet var rättvist eftersom lagen hade var sin halvlek. Bra i AIF var Olof Andersson som var tillbaka och kämpade storstilat och höll hela matchen. Dennis Brodin var mycket vass, samt Fredrik Hansson som också var tillbaka och höll rent på sin vänsterkant. Seger i DM match Asmundtorp mötte igår Stora Harrie borta i en DM match. Stora Harrie har i år förstärkt med Issa Manglind, men det hjälpte inte utan att AIF vann övertygande med hela 5-0, halvtid 4-0. AIF var helt överlägsna och motståndarna hade inte ett skott på mål. Dennis Brodin och Jörgen Saxne, AIFs spelare på topp, gjorde en stark insats. AIF målskyttar: Jörgen Saxne 2, Dennis Brodin 1, Mattias Waldh 1 samt inhopparen Anders \”Lillmops\” Svensson 1 mål. Allt inrapporterat av Göran Persson i Asmundtorps IF.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser