Annons

Ung elev ställer ut bilder i skyltfönster

Många är de fotografer som förevigat Glumslövs backar i sommarskrud. Nu har en av eleverna på Justus Tranchellska gymnasiet, Linnea Håkansson, tagit ett steg vidare och fotograferat det natursköna området under de andra årstiderna, våren, hösten och vintern. – Jag går tredje året på Samhäll-media linjen och jag valde att fotografera som projektarbete, sägen 18-åringen. Om den unga fotografen kommer att livnära sig med kameran i framtiden vet hon inte idag, – Jag slutar gymnasiet till sommaren och i september flyttar jag till Florens i Italien för att studera inredning, säger hon målmedvetet. Hon kommer dock att fortsätta att fotografera, – Jag älskar att fotografera. Hemma är det alltid jag som håller i kameran, avslutar hon med ett leende. Håkanssons foton från Glumslövsbackar är utställda i skyltfönsterna på Norra Långgatan 14 (mitt emot polishusets garage).

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser