Annons

LSK höll hela vägen

På ett svårspelat underlag vid Ulkavallens idrottsplats avgjordes i fredags vilket lag som för tillfället innehar den minde åtråvärda titeln – \”sämst i kommunen\”. Under matchinledningen bjöds det på chanser åt båda håll. Bolton hade för dagen bestämt sig för att satsa på en offensiv spelide vilket gav utdelning i mitten på första halvlek då hemmalagets Niklas Jönsson snyggt lobbsköt 1-0 till hemmalaget. Detta visade sig vara tändvätska för bortalaget som forcerade och blev tilldömda en straffspark sedan Boltons målvakt glidtacklat en LSKare. Rutinerade Vlado Golemovic slog säkert bollen i mål för bortalaget och det var kvitterat. Resterande av halvleken bjöds det inte på något större underhållningsvärde för det 30 tal åskadare som hittat ut till Borstahusen. Halvtidsresultat 1-1. Inledningsvis i den andra halvleken tog LSK kommandot direkt då matchens bästa spelare Henrik Melin blev inbytt för gästerna. LSK pressade på och kunde snart ta ledningen sedan Franko Gobic omarkerad kunde nicka in en hörnspark. Bortalaget fortsatte sin pågående press och Ali-Al Doukhi kunde rulla in 3-1 till bortalaget sedan Boltonförsvaret agerat virrigt. Bortalagets målskytt Vlado Golemovic blev utvisad med 5 spelminuter kvar av matchen och de rödvitrandiga boltonspelarna såg sin chans. Bolton visade bra kämpaglöd och mycket riktigt så kom en reducering i slutminuterna då Kenny Persson slog in 2-3 sedan LSK´s försvar trott att matchen redan var vunnen. Sett över matchen var LSK det bättre laget, men Bolton visade prov på bra spel och vassa kontringar.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser