Annons

Bra resultat för Landskrona AK:s ungdomar

Allsvenska serien, omgång 3, gick av stapeln i Malmö i lördags. Landskrona Atletklubb tävlade mot Malmö AK och Trelleborgs ABK. Bäst resultat för dagen hade trelleborgslyftaren, Ragnar Öhman, som lyckades med 115 kg i ryck och 145 kg i stöt och som därmed inte bara tog Svenska ungdomsrekord utan även lyckades kvala till Ungdoms EM i Stavanger. Riktigt bra lyfte även landskronaungdomarna, där ett par personliga rekord noterades. Bland resultaten kan nämnas att Renas Babakr tog personliga rekord med 47,5 kg i ryck och 60kg i stöt. Även Markus Sutinen gladde med två fina personliga rekord 45 kg i ryck och 55 kg i stöt. Patrik Helgesson hälsar alla intresserade ungdomar välkommen att prova på och träna tyngdlyftning i idrottshallen under följande tider: Tjejer: måndag och onsdag kl. 19.00-20.30 Killar: tisdag och torsdag kl. 17.00-18.30

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser