Annons

Jonas Sandqvist tränar med Arsenal

Direkt efter BoIS förlustmatch mot Trelleborg i söndags tog Landskronas målvakt Jonas Sandqvist flyget till London för att träna med Arsenal. Igår genomförde han sitt första pass tillsammans med klubbens målvaktstränare Gary Payton och i förmiddag ska han köra sitt första pass med A-truppen, – Först ska jag på en fystest och sedan blir det träning, säger Sandqvist till Landskrona Direkt. Arsenal säkrade ligatiteln i helgen som gick och laget tillhör den absoluta världseliten med spelare som Robert Pirez, Thierry Henry och Fredrik Ljungberg i laget. Dessutom har man träningsanläggningar och resurser som inte går att mäta med svenska, – Det är fantastiskt. Allt är oerhört professionellt skött. Att BoISare är ute och provtränar med andra klubbar är inte ovanligt men det rör sig mestadels om killar från u-truppen. Det är dock inte allt för ofta som det leder till kontraktsskrivning, – Nej, sådant vet man aldrig, säger Sandqvist, – Jag gör så gott jag kan och jag vet ju att de är intresserade och kommer att hålla koll på mig. Nu kör jag för fullt här och reser hem på onsdag kväll, avslutar målvakten som tränar med sitt BoIS redan på torsdagen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser