Annons

Tre landslag, tre BoISare

Johan Andersson, Jonas Olsson och Jesper Westerberg har blivit uttagna till vars ett landslag.

Andersson är aktuell för U-21’s EM-lag mot Italien den 27 april. Matchen som spelas i Trento, norra Italien, kan sägas vara en generalrepetition inför EM som inleds i Tyskland i slutet av maj. Johan är rutinerad i landslagssammanhang trots sin ringa ålder; matchen mot Italien blir hans 12 U-21 landskamp och han har tidigare spelat 9 pojklandskamper.

Annons
 

Jonas Olsson gör sin andra U-21 landskamp mot Kroatien. Även den matchen spelas på bortaplan, i Velika Gorica, den 27 april. Det kan tyckas märkligt att det spelas två U-21 landskamper samma dag i olika länder. Anledningen är att det landslag som Andersson spelar för har en något högre medelålder, då även överåriga spelare är tillåtna om de spelade i U-21’s EM-kval. Det ”yngre” av de två landslagen samlades på ett träningsläger i Kristianstad i slutet av mars och är det U21-lag som tränas samman för EM-kval i höst.

Jesper Westerberg är uttagen i P18-landslaget som åker till England för att spela två vänskapsmatcher, den 27 respektive 29 april. Han har tidigare spelat 16 junior- och pojklandskamper samt gjort 2 mål. Senaste målet gjordes mot Serbien Montenegro i bronsmatchen i Vaclav Jezek-turneringen som spelades i Tjeckien i augusti.

 

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser