Annons

70-tals tappning på påskfirandet – Vad händer i helgen?

Vädret inbjuder inte till golfspel i helgen, något som i och för sig inte hindrar den inbitne.
Det som däremot ställer till problem är den isbränna som drabbat ett flertal av den gula banans greener och som gör att man troligen inte kan öppna upp för spel i Borstahusen under påskhelgen.
Lika bra att se vad staden har att erbjuda i övrigt istället.

Påskaspelen i pingis till helgen
I helgen avgörs Påskaspelen i bordtennis för 19:e året i rad och uppåt 550 pingisspelare i alla åldrar är samlade.
– Det är en stor tävling i svenska mått mätt, säger arrangerande BTK Scanias ordförande Bertil Andersson till Landskrona Direkt.
Tävlingarna börjar i morgon, fredag klockan 9.00 och pågår hela påskhelgen.

Annons
 

Hela spelprogrammet hittar du på BTK Scanias hemsida.
Adressen är www.btk-scania.org

Under långfredagen bjuder Step Aside Allstars på möjligheten att SKAka ner påskäggen ordentligt då bandet gör en unik spelning på Lilla Berlin. Läs mer i annan artikel.

Konst i Påsk
162 konstnärer i nordvästra Skåne hälsar dig välkommen till sina ateljéer i en av Sveriges största och kvalitativt bästa konstrundor.
Mer om konstrundan hittar du på www.konstrundan.nu.

Ett biobesök är alltid kul
Marie Öhgren på Bio Maxim har projektorn fulladdad i helgen. För barnen finns Scooby Doo 2: Monstren är lösa, Spy Kids 3-D och Disney´s Björnbröder på repertoaren.
Även kvällsföreställningen är av familjekaraktär då man visar Julia Roberts i Mona Lisas Leende.
Mer om filmerna samt när dessa visas hittar du på vår biosida>>>

”70-tals nostalgi”
Vem minns inte 70-talets ljuva påskhelger. Två tv-kanaler som gjorde allt för att ungdomen skulle ut och roa sig.
Tråkigt nog var allt stängt. Påminner lite om nöjeslivet i Landskrona 2004. Tur då att Museet bjuder på söndagsunderhållning. Mellan kl.14-15 berättar Solveig Mansfeld om ”Nell Walden och den tidiga modernismen” i filmsalen. Dessutom bjuds det på såväl rundvandring i utställningen som filmvisning.

Calle Sundwall meddelar att Landskrona stadsbibliotek med filialer håller stängt under hela påsken.

Sundsvall – BoIS på nätet.
På måndag är det dags för Landskrona BoIS att spela årets första bortamatch. Avspark sker klockan 15.00 och för dig som vill följa matchen via nätet går det bra att göra det hos Sundsvalls Tidnings direktrapportering på MatchenDirekt.
Många har mailat och frågat om Landskrona Direkt kommer att LIVE-rapportera från matcherna. Helt klart är att vi inte kommer att rapportera från Sundsvallsmatchen, troligtvis inte heller från någon annan match, men osvuret är bäst. Vi vet fortfarande inte om Sveriges Radio kommer att gå in och sända som man gjorde i fjol. Vi vet inte heller vilket belopp ISPR vill ha för att vi textrefererar en match. Vi har sökt de ansvariga vid ett par tillfälle, utan att nå dessa. Ifjol rörde det sig om femsiffriga belopp, något som vi inte anser oss ha resurser att lägga i år.

Trevlig helg!

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser