Annons

Falcons missade division 2 med minsta möjliga marginal

Landskrona Falcons herrar missade division 2 avancemang med minsta möjliga marginal, när Bräckan vann mot Helsingborg med 13-4. Det innebär att Bräckan och Landskrona slutade på samma poäng och samma målskillnad, men eftersom Bräckan gjorde fler mål (28 mot Falcons 21) vann laget kvalgrupp 8.

För Falcons levde hoppet så länge Helsingborg kunde matcha Kungsbackagänget och visst såg det bra ut när Mattias Sangeus sköt 3-2 i början av andra perioden. Men Bräckan kom igen och i tredje perioden öste man in mål. Perioden vanns med hela 6-1 och det var lagets stora förgrundsfigur, Roger Svensson, som fick skjuta in det förlösande 13-4 målet när 59 sekunder återstod.

Annons
 

Det har varit en innehållsrik kvalmånad med publikfester, heta matcher och protester. Att Helsingborg skulle ha lagt sig för att hämnas Landskronas protest tror inte Falcons sportchef Petri Manu,
– Det finns inte i min sportvärld att så skulle vara fallet. Bräckan är ett mycket bra innebandylag och de vann kvalserien. Nu blickar vi framåt och har redan diskussioner med ett par elitspelare som kan komma på tal då vi ska förstärka truppen inför nästa säsong, kommenterar Manu.

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser