Annons

Årets marknadsförare: Landskrona BoIS

Under Näringslivsdagens avslutningsbankett på Strandpaviljongen utsågs Landskrona BoIS till 2003 års bästa Marknadsförare av Landskrona. I de två senaste undersökningarna som genomförts utanför Skåne av SIFO har Landskrona BoIS framstått som det första man tänker på när ordet ”Landskrona” nämns.
För två år sedan var siffran 8% och i den senaste undersökning hade siffran stigit till 21%. Inget annat objekt var i närheten.
Landskrona BoIS har konsekvent marknadsfört laget på ett proffsigt och resultatinriktat sätt och framstår även som en de stabilaste allsvenska klubbarna ekonomiskt sett, skriver Invest in Landskrona i ett pressmeddelande.

Banketten inramades av nära 300 gäster från det lokala näringslivet samt företagare från Företagarna i Skåne som samtidigt hade sitt årsmöte på Citadellet och lokalavdelningen av Företagarna i Landskrona hade sitt 125 års jubileum.
De fick under banketten mottaga stadens fana av Kommunfullmäktiges Ordförande Gösta Nilsson assisterad av Kommunstyrelsens ordförande Niklas Karlsson.
Ronny Ahrling, ordförande i Landskrona, var rörd till tårar över att som en av få föreningar få en fana av staden.
Regionordföranden Sten Hermansson gratulerade och överlämnade en check för att hjälpa Landskrona föreningen att förnya sin skylt från FR till nya logotypen ”Företagarna”.

Annons
 

Kvällens attraktion var Wallmans on Tour som underhöll under hela banketten och glädjen bland deltagarna var stor.

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser