Annons

Tre kickbox-medaljer till Landskrona

Landskrona Asiatiska Förening var och tävlade i kickboxning i Karlskrona under söndagen. Föreningen hade fem tävlande och en nybörjare på plats vilket resulterade i ett guld och två brons.

Katarina Pettersson som i vanliga fall går i -50kg klassen fick gå upp en viktklass till -55kg för att få motstånd. Katarina visade upp många bra stoppsparkar och gjorde en bra match men fick dock ses sig besegrad i semifinalen.

Annons
 

Martina Hallenborg, -60kg, som debuterade fick möta en tjej från Karlskrona. Martinas match var fylld med högt tempo, bra boxning och fina kombinationer. Martina fick dock en varning och därmed en minuspoäng som resulterade i förlust för Martina. Martina ser nu fram emot att tävla ännu mer och hoppas på att delta på SM i maj.

Edvin Pettersson, -63 kg, tog sig vidare till semifinal efter en mycket bra match där han visade upp fina kombinationer med bra tempo och rörelse. Även i semifinalen gjorde Edwin mycket bra ifrån sig. Tyvärr räckte det inte enda fram för Edwin som förlorade matchen men kammade hem ett brons.

Daniel Plato som även han tävlade i -63kg klassen gjorde bra ifrån sig. Daniel som boxades tekniskt var lite för avvaktande och hittade inte det rätta flytet. Tyvärr blev det förlust denna gång.

Tony Berglund, -94kg, tog hem segern i sin viktklass än en gång. Tony fick i finalen möta en kille från Varberg som gav Tony ett bra motstånd. Dock var det aldrig någon tvekan om vem som skulle vinna matchen då Tony övertygade med sin smarta boxning.

Utöver de fem tävlande gick dessutom Johan Perno-Lind två nybörjarmatcher där han tydligt visade att han nu är klar för att ta steget upp och debutera i kickboxning.

Allt inrapporterat av Janeth Augustsson, ordförande i Landskrona Asiatiska Förening – Aktiv Ungdom

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser