Annons

BoIS-talang till Feyenoord

Många jämför honom med Zlatan. De som är äldre talar om Hasse ”HP” Persson. Ajsel Kujovic har länge varit en av BoIS största talanger och till sommaren lämnar han klubben för att flytta till Holland och Feyenoord.
Något lätt beslut var det inte för 18-åringen,
– Jag har haft väldigt svårt att bestämma mig, men nu känns det bara bra och det känns som jag tagit rätt beslut. Det är viktigt att gå på sin känsla och jag är som sagt glad att jag äntligen bestämt mig, säger han till svenskafans.com.

Kontraktet sträcker sig över fyra år (2+2). Några större pengar till BoIS är det inte fråga om eftersom Ajsel står utan kontrakt idag. En viss summa i utbildningsbidrag kommer dock att betalas till BoIS samt Ajsels moderklubb Klippan.

Annons
 

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser