Annons

Dans-legend hos landskronafredrikorna

Torsdagen den första april, klockan 19.00, arrangerar Landskronafredrikorna en föreläsningsafton på Fröjdenborgs Dagcentral.
– Vi möter Birgit Wenngren, gymnastikdirektör och ergonom, skapare av och ledare för den dans- och rörelseskola som tidigare gick under namnet ”Helsingborgsflickorna” men som numera heter ”Dansgrupp Birgit Wenngren”, skriver Hjördis Håkansson i ett pressmeddelande och fortsätter,
– Birgit Wenngren är en levande legend som under mer än ett halvt sekel har vigt sitt liv åt att lära ut dans, balans och ergonomiskt riktiga rörelser till sin omvärld. ”I varje människa finns en dansare, en bit i själen som vill tänka fritt, uppleva musik och omsätta den i rörelse”, säger hon bland annat, avslutar Håkansson.

© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser