Annons

Tvättbräda och bastuba – ny giv på JazzHouse Landskrona

På fredag, den 26 mars, bjuds det på litet annorlunda jazz på JazzHouse Landskronas klubbafton på Restaurant Carolina i Hotel Öresund. Då kommer Copenhagen Washboard Five att framträda.
Bandet har alltsedan bildandet 1987 turnerat i hela Skandinavien samt i Tyskland, Holland, Belgien, Frankrike och England och rankas som ett av de bästa europeiska banden inom genren Hot Vintage Jazz.
Sättningen är rätt så ovanlig här i Sverige. Eller vad sägs om bastuba och tvättbräda. Medlemmar i bandet är Mikael Zuschlag, kornett, Erik Spierman, klarinett och sopransax, Jonas Winding, banjo och sång, Hans Kofoed-Nielsen, bastuba och Knud Andersen, tvättbräda och sång.

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser