Annons

Falcons kvalar i helgen

Idag klockan 19.00 är det upp till bevis för innebandyklubben Falcons. Laget tar emot Helsingborg IBC i Idrottshallen i den första av fyra tuffa kvalmatcher som kan ta Falcons till division 2.
Direkten ringde föreningens sportchef Petri Manu i morse och frågade om han sovit gott,
– Det har väl varit lite si och så med det. Men det är inte för matchen som sådan jag oroar mig. Det är för att allt runt om kring ska klaffa. Det är ett stort arrangemang.

Hur går det då rent sportsligt?
– Det kommer att bli tufft men vi har väl så goda chanser som de andra två lagen som kvalar, hävdar Manu.

Annons
 

Att det gäller mycket för klubben råder det ingen tvekan om,
– Vi har satsat stenhårt på detta. Inramningen av de två första matcherna vilka båda spelas i idrottshallen, kommer att bli något utöver det vanliga, säger Manu och lättar lite på hemlighetsmakeriet,
– När spelarna kommer in på plan kommer det att släckas ner och sen börjar presentationen. Mer vill jag inte säga i nuläget. De som kommer får se och jag tror inte att någon kommer att bli besviken.

Hur laget kommer att se ut är inte spikat i skrivande stund men klart är att spelande tränare Magnus Svensson får avstå spel,
– Han har en skada i vaden och kan inte vara med. Sedan är alla friska och krya.

Falcons andra hemmamatch spelas redan på söndag klockan 18.00 då det mycket rutinerade Kunsbackalaget Bräckan kommer på besök. Därefter väntar två matcher på bortaplan. Den 28/3 klockan 15.00 möter man Helsingborgs IBC och den 2/4 är det Bräckan som står för motståndet.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser