Annons

Tufft matchande för Asmundtorp

Asmundtorps if har spelat två träningsmatcher på tre dagar. På lördagen mötte ”de gula” seriekollegan Ödåkra, som blev en bra genomkörare enligt Göran Persson, lagledare i Asmundtorp.
– Första halvlek var Aif helt överlägsna och ledde med 2-1. Målen gjordes av Dennis Brodin och Fredrik Hansson. Fredriks mål var på straff. Andra halvlek jämnade spelet ut sej på grund av att Aif gjorde en del byten, och då kunde Ödåkra kvittera till 2-2 som också blev slutresultatet. Alla i Aif gjorde en mycket stark insats, speciellt i första halvlek med ett stort plus till Fredrik Hansson som blir allt bättre och detta lovar gott inför vårsäsongen.

På måndagskvällen var det dags för ny match, denna gång mot Lödde IF som ramlade ur div 4 i fjor.
Lödde som har fått Aif:s förre mittfältare Dragan ”Tysken” Maric samt tränas av Aifs gamle stjärna Johan Alm stod upp mycket bra mot Aif och det ser bra ut för Lödde inför säsongen enligt Persson.

Annons
 

– Aif spelade bra i första halvlek men i andra såsviktade det lite i leden och man blev trea på många andrabollar. Aif ledde i halvtid med 2-0, målen gjorda av Peter Oltner och Adnan Buhic. Löddes mål gjordes av Kim Roos. Karl Peter Bengtsson Aifs tränare var nöjd med båda matcherna och tyckte att spelet var fullt godkänt, samt att Aif fick använda många spelare så alla fick en bra genomkörare, nu innan den riktiga tunga grästräningen tar över, avslutar Persson.

Till helgen väntar nu derbymatch mot Häljarp.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser