Annons

Birgit Carlstén underhåller vid torsdagslunchen

I morgon, tordag klockan 12.00, är det dags för en ny torsdagslunch på Teaterrestaurangen. För underhållningen står Birgit Carlsten som bland annat har gjort sig känd som Edith Piaf-tolkare.
Det publika genombrottet kom med en Edith Piaf-tolkning som fick både åskådare och kritiker att jubla, och sedan blev det en lång rad roller och turnéer runt om på landets alla scener. Andra minns henne kanske bäst från tv-programmet På spåret.
Just nu är hon aktuell med en monolog som bygger på Kerstin Thorwalls Det Mest Förbjudna.

– I morgon har hon lovat att sjunga verk av både Brel, Ramel, Piaf samt svenska visor på franska. Hon håller nämligen på med ett intressant visutbyte med franska visor i Sverige och med svenska visor översatta till franska i Frankrike. Mycket uppskattat i båda länderna, och förmodligen en chans att få fransmännen att öka sin kunskap om Calle Scheven, hälsar Håkan Persson på Kulturförvaltningen i ett pressmeddelande.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser