Annons

Asmundtorps IF fick oavgjort mot Limhamn

Asmundtorp mötte på lördagen Limhamn i en träningsmatch på konstgräsmattan på Idrottsplatsen i Landskrona som slutade 1-1. Limhamn som är nykomlingar i div 3 gjorde en mycket stark insats, så man kan förstå att de tillsammans med AIF är något av seriefavoriter.
Laget tränas av den gamle BoISaren Mikael Zander och inför säsongen har man fått ett par starka nyförvärv, Henrik Nilsson fd BoIS och Andreas Thulin.

AIF spelade bra, men som vanligt missade laget alldeles för många målchanser. Man hade två träträffar, samt fem frilägen som avslutades för tamt. I Asmundtorp var Greger Andrijevski bra men den stora överraskningen var Daniel Gyllenroos som verkade bättre än någonsin
lätt i steget och ett gediget passningsspel.

Annons
 

Det syntes klart att det var en träningsmatch då det inte var någon riktig tuff markering utan bollen kunde plockas ner och spelas vidare utan några större problem.
AIF:s tränare Peter Bengtsson var nöjd med lagets insats men påpekade också att man måste ta vara på målchanserna, och vara mer effektiva. Peter menade också att matchen kunde slutat 5-2 till AIF med mer koncentration.
Målgörare AIF: Dennis Brodin, samt för Limhamn Henrik Nilsson.

Allt enligt Göran Persson AIF

Av redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser