Annons

Näringslivdag och jubileum för Företagarna Landskrona

Lördagen den 27 mars står de lokala företagen och dess ägare i centrum när det arrangeras en Näringslivsdag i Landskrona. Dagen bjuder på paneldebatt, seminarier, föredrag samt en bankett på Strandpaviljongen. Lägg därtill att Företagarna Skåne håller årsmöte på Citadellet, att Företagarna Landskrona firar 125-års jubileum och att handeln håller Långlördag med tillhörande nybilsutställning på Kasernplan.

– Det blir en dag då vi sätter företagen i Landskrona i fokus, säger Peter Jansson, regionchef för Företagarna som tillsammans med kommunen arrangerar Näringslivsdagen.

Annons
 

– Det är viktigt att belysa sambandet mellan företagande, tillväxt och välstånd. Hur får vi befintliga företag att växa? Hur gör vi för att få fler företag till Landskrona? Det är ett par de frågor vi kommer att ta upp under dagen. Detta är också ett sätt för oss och kommunen att ge någonting tillbaka till företagarna. Vi hoppas kunna bjuda på ett varierat och intressant program, menar Jansson som i dagarna skickar ut en inbjudan till samtliga 2200 registrerade bolag i Landskrona.

Mer om Näringslivsdagen finner du på Företagarna Landskronas hemsida >>

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser