Annons

Fullmatad helg för Landskrona Asiatiska

Den gångna helgen var verkligen fullmatad för Landskrona Asiatiska Förening. Både kickboxarna och tävlande i wushu var i elden. Kickboxarna hade tävlingar i Karlskrona och för wushun var det RM 1 i Västerås.

Wushu
Störst framgångar hade ju Tereze Lindberg i wushun där hon mycket enkelt sopade hem en seger i damernas -56 kg, A-klass i Västerås. Två snabba finalronder mot Jonna Johansson från Södermalms Shaolin avgjorde det hela.
Tereze ligger efter finalsegern på en säker landslagsplats i rankingen men det är inte förrän efter nästa tävling i slutet av maj som hon kan vara säker på att verkligen bli uttagen i det lag som får åka till höstens EM i Moskva.

Annons
 

Kickboxning
Kickboxarna var lite fler i elden under söndagen och hade lite blandade resultat. Tävlingarna gick återigen i Karlskrona som har blivit ett riktigt kickboxningsnäste.

Edvin Pettersson, -63 kg, gick sin andra match mot en tävlande från Ängelholm, bra tempo, rörelse och kombinationer räckte inte till. Edvin förlorade mot en bättre fighter helt enkelt.

Katarina Pettersson, -50 kg, fick återigen möta Anna Svensson från Karlskrona. Tyvärr räckte inte ända fram för Katarina eftersom den rutinerade och meriterade Anna lyckades med sin taktik att hålla Katarina borta med stoppsparkar och hela tiden vara mycket rörlig i ringen.

Dessutom vann Tony Berglund enkelt och ser nu fram emot SM.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser