Annons

Skadedrabbat BoIS möter FC Köpenhamn

Med åtta spelare på skadelistan har BoIS tränare Janne Jönsson fått lite att tänka på inför lagets träningsmatch mot danska FC Köpenhamn idag.
– Det handlar om typiska försäsongsskador, jag räknar med att de flesta är igång igen till träningslägret på Mallorca, säger Janne Jönsson som noterade två ytterligare skador efter matchen mot Frem.
Målskytten Matthias Eklund kände av en ömmande ljumske och Pierre Gallo drabbades av ryggbesvär.
Båda står över dagens match och ersätts av de talangfulla ungdomarna Eric Lurenius och Marcus Hansson.
– Dessutom har Jones Kusi-Asare fått problem med en fot, men förhoppningsvis kan han spela.

Trolig uppställning mot FC Köpenhamn;
Jonas Sandqvist – Anders Friberg, Johnny Lundberg, Jonas Olsson, Gabriel Ucar – Johan Andersson, Antti Okkonen, Kevin Amuneke, Mikael Rynell – Jörgen Pettersson, Jones Kusi-Asare.
På bänken återfinns Mats I Svensson, Mikael Dahlgren, Eric Laurenius, Marcus Hansson och Jesper Westerberg.

Annons
 

BoIS testade brasse
När Bois U-lag mötte Ängelholm, förlust 2-1, testades brassen Reginaldo Traves som tidigare provat med såväl MFF som Trelleborg utan att erbjudas något kontrakt.
– En stabil spelare, men knappast något som vi kommer att jobba vidare med, konstaterade Janne Jönsson efter matchen och därmed får Reginaldo Traves fortsätta sitt sökande efter en ny klubb.

Drwiega lånas ut till Bunkeflo?
Det är i det närmaste klart att BoIS lånar ut Robert Drwiega till Bunkeflo även den här säsongen. Robert bidrog i fjor till Bunkeflos starka upphämtning och vill gärna fortsätta i klubben.
– Jag räknar med att träna med BoIS på förmiddagarna och Bunkeflo för resten, säger Robert Drwiega, en av BoIS många duktiga ungdomar som klubben inte vill släppa.

Noteras skall också att Feyenoord har ögonen på BoIS unge talang Ajsel Kujovic som just nu förhandlar med klubben om nytt kontrakt.
När BoIS mötte Ängelholm hade Feyenoord folk på plats för att studera Ajsel.
– Kul att det finns intresse, men jag är inställd på att fortsätta i BoIS,
var Ajsels kommentar till holländarnas intresse.

Matchen mot FCK spelas idag kl 15 på Idrottsplatsens konstgräsplan och på torsdag bär det av till Mallorca för BoIS vidkommande och på programmet står bland annat en match mot Real Mallorca.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser