Annons

Rekordförsäljning av årskort

Med en dryg månad kvar till den allsvenska premiären säljs det årskort som aldrig för till Landskrona BoIS hemmamatcher.
– Redan nu är det en 30-procentig ökning jämfört med i fjol, säger Tomas Nilsson, biljettansvarig i föreningen som under fredagsförmiddagen kunde räkna in det 1800 sålda sittplatsabonnemanget.

Till detta ska läggas att det även se ut att bli rekordmånga sålda ståplatsabonnemang.
– Alla medlemmar i supporterklubben Black & White får köpa årskort till ståplats till ett bra pris och vad jag hört är det många som redan ha utnyttjat det erbjudandet. Men eftersom dom säljs direkt av Black & White så kan jag inte säga hur många det kan röra sig om.

Annons
 


För de som inte tänker se alla matcher men tvunget vill se premiären den 3 april mot Helsingborgs IF kan det meddelas att biljetterna släpps till medlemmar i Landskrona BoIS den 15 mars och två dagar senare, det vill säga den 17 mars släpps derbybiljetterna till allmänheten. Cirka 1600 ståplatsbiljetter reserveras åt HIF plus ett antal sittplatsbiljetter.
– Med det trycket som råder i stan, så skulle det förvåna mig mycket om det inte blir ”lapp på luckan” i premiären, avslutar Nilsson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser