Annons

Det händer i helgen

Ikväll klockan 18.30 håller musikföreningen Jazzhouse årsmöte på Restaurang Carolina. Klockan 19.00 beräknas mötet vara avslutat och då spelar Husbandet med Lennie Gustafsson smäktande tongångar. En timme senare dyker Mysto´s Hot Lips upp på scenen med sin härliga traditionella jazz.

Ikväll firar Bosna Basket 10 år som förening med stor kalas i Folkets Hus. Under lördagen spelar man flera matcher i Dammhags idrottshall.

Annons
 

På lördag arrangeras SM av Sveriges Dövas Bangolf i BGK LInjens inomhushall i Schlasbergshuset. Invigning sker klockan 9.00 av kommunfullmäktiges ordförande Gösta Nilsson. Cirka 40 startande kommer att göra upp om SM-medaljerna i de olika klasserna.

Många matcher blir det på nya konstgräplanen ute vid IP i helgen.
Först ut är Landskrona BoIS som idag klockan 16.00 tar emot danska Frem. Bland profilerna hos gästerna märks bland annat den tidigare BoISaren Indrek Zelinski men även norrmannen tillika svenske mästaren från tiden i HIF, Kenneth Storvik samt den tidigare hammarbyspelaren Jonas Stark.
På lördag klockan 10.00 spelar BK Landora – Lunds BK och klockan 14.00 (med viss res. för tiden) är det dags för landskronaderby mellan BK Fram och Asmundtorps IF.

På lördag klockan 19.00 är det dags för UKM festival på Landskrona teater. Här bjuds det på bredden av Landskronas unga kulturliv. Det blir dans, rap, konst, rock, hip-hop, jazz-pop, hårdrock eldnummer med mera. Läs tidigare artikel >>


Senare på kvällen närmare bestämt klockan 22.00 står landskronabandet Neli and The Elephants på scen på Lilla Berlin.
Läs mer >>

Sugen på Bio? Bio Maxims program hittar du här.

Det var de alla helgtips som kommit redaktionen tillhanda.
Tipsa du också inför kommande helger!
Senast på torsdagen måste vi ha ditt tips för att det komma med.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser