Annons

Berättarklubben drar igång igen

Efter höstens mycket välbesökta berättarkaféer, drar nu vårens program igång. Sista tisdagen i februari, mars och april kommer man att anordna berättarkaféer på Teaterreataurangen. Där kommer besökarna att möta Sven Hansson, Åsi Hildebrandt och Lasse Sjöberg som tillsammans med gästberättare framför nästan sanna berättelser från hela världen.
– Muntligt berättande är den äldsta formen av mänsklig kultur, men det blir aldrig omodernt, eftersom det direkta mötet mellan människor aldrig kan ersättas, inte ens av de mest avancerade elektroniska media, säger Sven Hansson och avslutar,
– Vi har hållit på med berättaraftnar sen 1999 och tycker att vi numera funnit en gemytlig och uppskattad form på våra arrangemang.

Berättandet börjar ikväll kl. 19.00 men du gör klokt i att komma i god tid om du vill ha bra plats.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser