Annons

Dick Harrison besöker torsdagslunchen

I morgon, torsdag, är det dags för årets andra torsdagslunch på Teatercaféet. Medan besökarna intager sparrissoppa med nybakat bröd talar historieforskaren och universitetsläraren Dick Harrison.
Dagen till ära bjuds dessutom på en kaka från boken ”Historiebok för kakälskare” som Harrison är medförfattare till. Boken lär vara tillägnad alla kakmonster, men även de som inte är några kakfantaster har stor behållning av att läsa boken.

Harrison föddes 1966 och är uppväxt i Staffanstorp. Många års studier i Lund ledde till att han anställdes som universitetslektor vid Historiska institutionen i Lund januari 2001. Harrison har dessutom tilldelats Sveriges största historiepris, Hertig Karls Pris.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser