Annons

Bröndby-BoIS 1-1

För fjärde gången på tre år mötte BoIS idag Bröndby IF. Danskarna ledde länge med 1-0 men BoIS lyckades genom Kevin Amuneke kvittera i slutminuterna och därmed är facit två segrar till BoIS och två oavgjorda matcher.

Bröndby lade dock in högsta växel från start,
– Den första kvarten försvarar vi oss mot ett bollskickligt Bröndby. Att vi spelade på gräs gjorde också sitt till. Sedan lägger sig dock den värsta pressen och vi kommer mer in i matchen, kommenterar BoIS tränare Janne Jönsson efter matchen.

Annons
 

I andra halvlek gör BoIS en hel del byten och det blir mer fart i spelet. Så bra blir det att man lyckas få in en boll med ett par minuter kvar av matchen,
– Han gör ett snyggt mål, berömmer Jönsson.
Det var emellertid många som var med i uppspelet till målet och Robert Drwiega och Pierre Gallo stod för avgörande pass.

– Totalt sett är jag nöjd med spelet. Bröndby hade ett större bollinnehav men om man ser till målchanserna så är resultatet rättvist, fortsätter Jönsson och förklarar,
– Danskarna är betydligt längre fram i sin träningsfas än vad vi är. Därför är det en prestation att åter ta poäng av Bröndby.

Läs hela matchrapporten >>

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser