Annons

Bosna vann över Eos

I helgen som gick spelade basketlaget Bosna returmatch mot Eos i Lund. Det var en viktig match för Landskronalaget om de vill kriga för andra platsen i tabellen. Bosna var riktigt laddade inför matchen.
– Vi började riktigt bra och vi hade ledningen i halvlek med 35-53 efter mycket bra spel. I andra slappnade vi av och lät Eos komma tillbaks in i matchen. Men sen övertygade vi och vi visade dem att vi var det bättre laget, säger Admir Lukacevic som gjorde 14 poäng för Bosna.

Nu väntar en mycket svår match mot Bergendahlska, en match som är avgörande för om Bosna ska ta andra platsen i division 2-serien eller ej.

Annons
 

Matchfakta:
IK Eos-Bosna L-A 81 – 85 (35-53)

Poäng:
Alen Boskovic, 20
Senad Fejzic, 18
Nermin Malkoc, 15
Admir Lukacevic, 14
Emir Bisanovic, 11
Izudin Koldzic, 8
Zikrija Talic, 2

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser