Annons

Stängt på biblioteket

Tisdagen den 10 februari skall Landskrona stadsbiblioteks utlåningssystem uppdateras och bli ännu bättre. Samtidigt måste en del av maskinpark i utlånings- och återlämningsdisken bytas ut. Arbetet beräknas ta hela dagen i anspråk.
– Eftersom vi inte kan registrera några utlån eller hjälpa till med sökningar och reservationer i informationerna, har vi valt att stänga biblioteket helt, skriver bibliotekschef Margareta Rydhagen i ett pressmeddelande.

Under dagen ägnar sig bibliotekspersonalen åt en välbehövlig genomgång och ”storstädning” av boksamlingarna.
När biblioteket öppnar på onsdag förmiddag, är det nu uppdaterade datasystemet igång igen och alla böcker stå på sina rätta platser på hyllorna.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser