Annons

Matthias Eklund klar för BoIS

BoIS förre anfallare Matthias Eklund såg länge ut att hamna i Falkenbergs FF efter att han och Landskronalaget inte kommit överens om ett nytt kontrakt inför kommande säsong.
Efter många om och men står det dock klart att Eklund, som spelat i BoIS sedan 1997, fortsätter i BoIS, åtminstone ett år till.
– Både vi i styrelsen, tränarna och inte minst Matthias själv är mycket glada att det löst sig, säger BoIS klubbdirektör Lars Persson till Landskrona Direkt.

I Falkenberg är man inte lika glada.
I går eftermiddag lämnade Eklund klartecken för spel i Falkenbergs FF och idag skulle klubbens ordförande Lars-Eric Nilsson förhandla klart med Landskrona BoIS, enligt Hallands Nyheter.
– Jag tycker att Landskrona har betett sig dåligt. Det här kunde de kommit med mycket tidigare, säger Nilsson till tidningen.
Han vill emellertid inte lägga skulden på Eklund,
– Jag vill inte lägga någon skuld på Matthias. Han vill spela så högt upp som möjligt och det kan man förstå.

Annons
 

I och med att Eklund nu är klar för BoIS har man 22 spelare i a-truppen. Dessutom kommer Måns Sörensson hem från sin sejour i Ajax till sommaren. Detta hindrar dock inte BoIS från att jobba vidare i jakten på fler spelare.
– Förra säsongen hade vi 25 spelare i a-truppen. Vi såg också att förutsättningarna förändras hela tiden. Se bara på affärerna Nannskog och Kusi-Asare, säger Persson och fortsätter,
– Jag vill inte nämna några namn men vi har fortfarande dörren öppen och kommer så att ha under säsongen. Vi har dock nu spelare så att vi inte behöver vara oroliga inför säsongsstarten, avslutar en nöjd Persson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser