Annons

Landskronatrafikanter förskonade från olyckor

Det har, till och från, varit kaos i den skånska trafiken de senaste dagarna. Först var det underkylt regn och sedan snöfall som gjorde att den västra delen av landskapet drabbades av många olyckor, framför allt var det många avåkningar. Landskrona har emellertid klarat sig bra,
– Vi har faktiskt inte fått in rapporter om någon olycka i Landskrona kommun i samband med vädret, säger Charley Nilsson på Helsingborgspolisen när Landskrona Direkt talar med honom på fredagsförmiddagen.

Förhoppningsvis fortsätter Landskronas trafikanter att förskonas. Från och med i morgon, lördag, börjar tövädret och på söndag lovade väderleksrapporterna på TV 4 Öresund hela 7 plusgrader.

Annons
 

Det kan dock fortfarande råda halka på många ställen och därför bör man ta det mycket varligt i trafiken, hälsar man från polisen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser