Annons

Hjälp Röda Korset hjälpa! – Lägg ett bud på tröjan.

Landskronabygdens Röda Korskrets anordnar tillsammans med Landskrona Direkt och Nordea en auktion på en signerad Landskrona BoIS matchtröja. Pengarna som kommer in går oavkortat till Röda Korsets hjälpverksamhet.
Det är en matchtröja från i fjol med samtliga spelares autografer på, berättar Håkan Lemark kontorschef för Nordea banken på Östergatan.
– Vi blev tillfrågade om vi inte kunde sätta den i vårt skyltfönster, men faktum är att det syns ju betydligt bättre om vi gör något tillsammans med Direkten, fortsätter Lemark som redan hunnit se anbudet springa upp i 1200 kronor.
– Jag är inne och läser Landskrona Direkt varje dag, berättar Mats Christiansson på Fysiken Sport & Motion AB och fortsätter,
– Det var inget att tveka på när jag såg att Röda Korset auktionerade ut en signerad BoIS-tröja. Klart jag vill vara med och bjuda på den. Pengarna går till ett gott ändamål, menar Christiansson som har flera fotbollströjor hängande nere på sitt gym, dock ännu ingen svartvit randig.

Huruvida det blir Mats eller någon annan som lägger högsta budet återstår till klockan 13.00 på lördag att se.

Annons
 

Läs mer om auktionen och budgivningen här >>>

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser