Annons

Rasmus Andersson till Asmundtorp

Jonas Lindh valde BoIS, nu tar Rasmus Andersson steget över till Asmundtorp och därmed tappar Fram två av lagets nyckelspelare inför kommande säsong.
– Jag tar det här steget för att utvecklas. Asmundtorp har material för att bli ett topplag i trean och för mig handlar det om en rent sportslig
satsning,
förklarar Rasmus som tillsammans med Jonas fick chansen att träna med BoIS i höstas.
– Tyvärr blev jag skadad och det var tungt, jag fick aldrig chansen att visa vad jag kan. Det är ett måste att lyckas i Asmundtorp för att få en ny chans i BoIS, menar Rasmus Andersson, 22 år, som gärna hade spelat tillsammans med lillebror Johan, 20 år, i den randiga tröjan.
– Det hade varit toppen, men jag är klar över att steget dit är långt,
mycket långt.

För Frams nye tränare Carsten Persson kom Rasmus avhopp som en liten överraskning.
– När det inte blev något med BoIS hade jag hoppats att han skulle stanna, men samtidigt förstår jag att Rasmus vill satsa uppåt för att utvecklas. För vår del blir han inte lätt att ersätta, målgörare växer som bekant inte på träd.

Annons
 

Av de 47 mål Fram gjorde förra säsongen stod Rasmus bakom drygt hälften och säkert skulle tabellplaceringen blivit bättre om laget inte släppt in hela 53 mål. Bara jumbolagen Lödde och Kullavägen släppte in fler.

Rasmus Andersson hade 2002 besvär med en lårskada som sabbade hela den säsongen. I fjor fick han vara skadefri och då visade han också sin styrka som målskytt.
– Spelmässigt gick det bra i fjor, synd bara att jag skulle bli skadad när
det verkligen gällde. Nu är det bara att satsa för fullt och jag hoppas och tror att Asmundtorp kan ta hem serien. Landskrona behöver ett lag i tvåan och Asmundtorp ligger bra till för den uppgiften,
tippar Rasmus Andersson som i Asmundtorp får spela tillsammans med ex-BoISarna Greger Andrijevski och Fredrik Hansson, för att nämna några av klubbens nyförvärv inför kommande säsong.

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser