Annons

Öppet hus på Västervångskolan

Imorgon, lördag, mellan kl. 9.00-11.50 håller årskurserna 6-9 öppet hus på Västervångskolan. Under förmiddagstimmarna har allmänheten och föräldrar möjlighet att få inblick i den undervisning som till vardags bedrivs på onsdagar på skolan.

På Västervångskolan infördes under hösten ”onsdagsarbetet” i årskurserna 6-9. Detta innebär att varje elev planerar vilket ämne och vilken lärare, som ska handleda dem under fyra pass utifrån ett särskilt schema. Efter de fyra passen samlas klassen med sin klassföreståndare för att enskilt utvärdera sitt arbete. Under hela onsdagen bedrivs studierna åldersintegrerat i olika konstellationer. Något som det nu alltså ges möjliget för den intresserade att stifta närmare bekantskap med.

Annons
 

 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser