Annons

Joel storspelade i bangolfens seriespel

Joel Andersson, en av BGK Linjens duktiga ungdomar, svarade för fina insatser vid senaste seriesammandraget i Schlasbergshuset. Med ett individuellt snitt på 31,5 slag per varv över fyra matcher var Joel starkt bidragande till att Linjen 3 tog full pott och nu leder division 2 med sex poäng före Helsingborg och Granhyddan 1.
Noterbart är också att Linjen 3 slog Granhyddan med hela 30 slag i den sista matchen. Lagresultatet blev 126 slag på 4 spelare och är det bästa hittills i division 2.

– Med 16 respektive 14 poäng ligger nu Linjen 2 och Linjen 1 på en tredje- respektive fjärdeplats i div 1-serien.
Bäst i Linjen 1 var Niklas Landgren och i Linjen 2 Christian Löfstedt. Båda lagen har fortfarande chansen att slåss om seriesegern i de två avslutande omgångarna. Leder gör Malmö 1 före Sjöviken, båda med 20 poäng,
kommenterar Linjens sekreterare Andreas Feuk.

Annons
 

Nästa serieomgång spelas den 7-8 februari.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser