Annons

BoIS värvar från BK Fram

Mittfältaren från BK Fram Jonas Lind, 22, skrev idag på ett 2 års avtal med Landskrona BoIS. Den unga Landskronakillen som under förra året spelade för BK Fram i division 4 kommer att ingå i BoIS A- trupp och får ses som ett framtidsnamn.
– Det är klart att det blir en stor omställning för Jonas att nu få syssla med fotboll på heltid, säger BoIS klubbdirektör Lars Persson och tillägger,
– Jonas har tränat tillsammans med a-truppen ett par månader och båda parter vet var man har varandra. Det är med stor glädje som vi hälsar Jonas välkommen till BoIS och som vi tror en bra fotbollsframtid samtidigt som vi skall ha tålamod med hans utveckling.

Att Landskrona BoIS nu värvar lokalt ser klubbdirektören som något mycket positivt.
– Att vi nu värvar en spelare från en Landskronaklubb känns extra bra, då detta klart påvisar att det finns bra kompetens även i kommunens andra klubbar.

Annons
 

I övrigt på värvningsfronten så har BoIS lagt ett bud på superettanlaget Assyriskas anfallare, Christos Christoforidis.
– Det stämmer att vi nu lagt ett slutbud på Christos till Assyriska, säger Persson och konstaterar samtidigt att klubbarna står väldigt långt ifrån varandra i budgivningen.
– Som det ser ut idag så får nog Christos stanna i Södertälje och klubben lär bli utan pengar, avslutar Persson och vill inte nämna eller namnge andra spelare som man visar intresse för.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser