Annons

SWEP flyttar delar av sin verksamhet till SA Marines tidigare lokaler

Wramfelt Maritime AB har köpt SA Marines tidigare lokaler ute vid Hilleshög och redan nu står det klart att Landskronaföretaget SWEP flyttar in i en stor del av lokalerna. Vem som kommer att hyra resterande delen av byggnaden är inte klart enligt företagets VD Göran Wramfelt.
– Vi ligger fortfarande i förhandling och jag kan därför inte säga vem det är idag. Om några veckor hoppas jag dock att vi kan presentera ytterligare en hyresgäst.

Enligt HD/NST flyttar SWEP sitt huvudkontor till de nya lokalerna vid Landskronas norra infart.
– Exakt vilka avdelningar som kommer att flytta in i de nya lokalerna är inte klart, men vi räknar med att kunna samordna vår administration som idag finns både på Österleden, i lokaler på Lilla Strandgatan och i tio bodar och baracker på Bävergatan där produktionen ligger, säger SWEP:s inköpschef Bo Eriksson till tidningen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser