Annons

Rån på ICA Krysset

Idag klockan 09.58 stegade en man in på ICA Krysset i Landskrona.
Han drog fram en kniv och rånade personalen på dagskassan. Signalementet på gärningsmannen är inte så bra. Han sägs vara medellång och i ålder mellan 20 och 25 år och bar en svart stickad mössa vid råntillfället.
– Han kom först in i affären och plockade till sig några varor. När några av våra kunder hade handlat färdigt så gick han fram till kassan och drog fram en brödkniv och sade till kassörskan att inte bråka utan ge honom pengarna. Hon gjorde som han sade och mannen försvann därefter snabbt ut genom dörren, säger butikens ägare Lars Beiton till Landskrona Direkt.

Polisen har i nuläget inget spår efter gärningsmannen och hur stort belopp han kom över är oklart i skrivande stund.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser